Authenticeren

Als je twijfelt of je een authentieke tas in je bezit hebt, kun je deze door REVALUE MY BAG laten controleren op echtheid. De merken die wij authenticeren zijn Chanel en Louis Vuitton.

HOE GAAN WIJ JOU TAS AUTHENTICEREN

Dit gaan wij doen door middel van een behoorlijk aantal foto’s die je voor REVALUE MY BAG mag maken en op de site kunt indienen. Ook hier maken we gebruik van veel ervaring en kennis. Het is voor de authenticatie heel belangrijk dat de foto’s op de aangegeven manier worden gemaakt. De foto’s moeten scherp zijn en bij daglicht gemaakt. Wij authenticeren geen tassen met micro chip.Heb je hulp nodig, dan kun je mij altijd mailen of stuur een berichtje via WhatsApp

Waarom zou je eigenlijk je tas laten authenticeren?

Omdat je graag wilt weten, of die prachtige tweedehands Chanel tas die je gekocht hebt op dat grote platform, ook echt authentiek is. Of die mooie tas die bij oma op zolder ligt, zou deze een echte Louis Vuitton tas zijn?

Authenticeer formulier

Om jouw tas te authenticeren hebben we informatie en foto’s nodig van de tas. Heb je een vraag of hulp nodig? Stel je vraag via Whatsapp of de mail.

*Getoonde afbeeldingen zijn een richtlijn en lijken mogelijk niet precies op uw item.