Taxeren

Waarom zou je jouw tas laten taxeren? Omdat deze vandaag de dag een behoorlijke waarde vertegenwoordigen, en dan is het verstandig om daar een document van te hebben.

HOE GAAN WIJ JOUW TAS TAXEREN?

Wij maken gebruik van onze kennis. Wij kijken naar de conditie van de tas, de toebehoren en zijn populariteit. Ook houden wij dagelijks de tweedehands markt in de gaten. Door ons werk als reseller, hebben wij zoveel tassen in-en verkocht, dat wij precies weten naar welk model er veel vraag is en welke niet.

Waarom zou je eigenlijk je tas laten taxeren?

Waarde bepalen
Omdat deze vandaag de dag een behoorlijke waarde vertegenwoordigt. Stel je hebt 5 jaar geleden een mooie klassieke Chanel tas nieuw in de winkel gekocht. Dan is de aankoopprijs van deze tas nu verdubbeld. Met een waardebepaling van REVALUE MY BAG, heb je de waarde van nu op een certificaat staan. En ben je weer up to date.

Tweedehands
Of je hebt je tas tweedehands ,en geen bon in je bezit en je vindt het fijn om een document te hebben waar de waarde van jou designertas op staat.

Tas verkopen
Wij kunnen jou tas taxeren, als je deze wilt verkopen en geen idee hebt wat een goede verkoopprijs is. Als je op google gaat zoeken liggen de prijzen van 1 bepaald model vaak gigantisch uit elkaar. REVALUE MY BAG kan je helpen om de juiste verkoopprijs te bepalen.

Erfenis of scheiding
Bij een erfenis of scheiding kan REVALUE MY BAG helpen om de waarde van jou designertas te bepalen.

Gewoon leuk!
Of gewoon omdat je het leuk vindt om een document te hebben waar de waarde van jou designertas op staat.

Taxatie formulier

Om jouw tas te taxeren hebben we informatie en foto’s nodig van de tas. Heb je een vraag of hulp nodig? Stel je vraag via Whatsapp of de mail.

*Getoonde afbeeldingen zijn een richtlijn en lijken mogelijk niet precies op uw item.